QUYENPARO11 - MOVIES PROFILE

quyenparo11's avatar
0 ratings
  • Popularity: 44 points
  • Activity: 0 points
  • Gender: Female
  • Joined: 130
  • Last Login: 130
  • Profile Views: 44
  • Movies Watched: 0
  • Number of views of user's videos: 0
 

CONTACT - QUYENPARO11 

MORE INFO - QUYENPARO11

 

ICEFILMSTUBE 

QUYENPARO11'S BLOG

Views: 10 · Posted: 130

Westward Pub Holdings Management Services Ltd vill hjälpa dig att driva din egen pub med deras enkla tips nedan.

Främja

Du måste främja din pub så att folk fortsätter komma in din pub. Kunder älskar specialerbjudanden och rabatter så kan också erbjuda några till dem. Med kraften av internet kommer numera den massiva kraften av sociala medier. Du måste använda dessa plattformar till din fördel. Du kan bokföra din pubens aktiviteter till sina konton i sociala medier och post din erbjuds särskilda rabatter där.

Utvärdera
Om det behövs, bör du vara beredd på att göra ändringar i din meny efter du bedöma din mat och dryck alternativ. En massa människor förväntar sig att äta traditionell brittisk pubmat på en pub så bör du också överväga den. Om du märkt mat och dryck alternativ som ingen köper, vore det bättre att ta bort dem. Westward Management vill du skapa kort, lätt läsbar och intressanta menyer. Det är trevligt att ha en signatur dryck för din pub också. Se till att du lager din bar och ditt kök väl och utföra rutinunderhåll på all utrustning.

Hantera
Hantera din pub innebär att se till att saker kommer gå så smidigt eller gå enligt planerna. Du bör vara snabb i att ta itu med problem och ger lösningar till dem. Uppfylla alla zonindelning lagar och licensieringen krav vid alla tidpunkter och säkerställa att alla licenser och tillstånd har uppdaterats. Liknar Westward Management Services Ltd, se till att anlita en pålitlig manager och revisor. Du bör lyssna på varje feedback av kunderna att avgöra om du gör väl och identifiera de saker du behöver göra för att förbättra din pub. Online recensioner om din pub behöver också uppmärksamma där du måste fokusera på att åtgärda alla problem som nämns i dessa recensioner. Öppna aldrig din pub om du inte är redo.

Bildskärm

Övervaka dina anställda faktiskt också krävs som en ägare av en pub. Se till att du inte har några problem med dina anställda och att var och en av dem gör sitt jobb ordentligt. Se till att ingen av dem stjäl från ditt företag, eller dricka medan du gör sitt jobb. Markera dem vikten av att följa alla koder och lagar. Du bör göra dig tillgänglig för dem vid funderingar. Ge belöningar till dem som utför väl i deras arbeten, såsom belönar dem med höjningar, bonusar eller även kampanjer.

Inte overspend

Håll koll på dina vinster och utgifter och se till att du inte spenderar mer pengar än du gör. Du kanske behöver ett system som kan spela in din försäljning där du kan jämföra din overhead med vad du spenderar på anställda och produkter. Som tidigare nämnts, artiklar som inte säljer bör tas bort, tillsammans med artiklar som inte var att föra in en vinst på mindre än 70%. Om du spenderar för mycket pengar på medarbetarlöner, överväga att minska förskjutningar. Akutfall kan hända när som helst såsom olyckor eller naturkatastrofer, så se till att budgeten pengar att ta hand om sådana händelser.

För ytterligare hjälp om detta ämne, kan du kontakta Westward Pub Holdings Management Services Ltd och de är mer villiga att hjälpa dig.

 

ICEFILMSTUBE 

WALL

This profile has no comments yet.